Wij zijn sponsor van...

Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij heel belangrijk. Daarom zijn wij al jaren lang sponsor van verenigingen in de regio. Wij doen dit onder de naam,  Je lijf is je leven en Stoelmassage-Westland.
Wij zijn o.a. sponsor van:

Westlands Museum

Een bezoek aan het vernieuwde Westlands museum staat garant voor een gezellig dagje Westlandse geschiedenis. Alles uit het gebied wordt er verzameld en tentoongesteld. Bovendien is de historische tuin een aanrader.

Stichting LACH

Als 100% vrijwilligersorganisatie probeert Stichting LACH! op vele gezichten een voortdurende lach te realiseren. We brengen mensen samen waar tijd en geld herverdeeld kunnen worden om zo meer mensen te laten lachen. Transparant, kleinschalig en in de buurt, dat is Stichting LACH!

www.stichtinglach.nl

Harmonievereniging Masalant

Harmonievereniging Masalant is een dynamische harmonievereniging met veel (jong) talent. Met coaching van de ouderen en onder bezielende leiding van onze dirigenten heeft deze vereniging zich ontwikkeld tot een team muzikanten met een uitgebreid repertoire.
Wij komen uit het prachtige Midden-Delflandse dorp Maasland, maar veel van onze leden komen ook uit de directe en verdere omgeving omdat de Maaslandse Harmonie ‘gewoon wat heeft’. Naast samen musiceren, zijn gezelligheid en ontspanning ook belangrijk.
www.masalant.nl

Moving Voices

Moving Voices, een enthousiast swingkoor naar Amerikaans voorbeeld.
Dynamische choreografieen, swingende muziek en meestemmige zang afgewisseld met cabaret.
www.movingvoices.info

Stichting Sport en Spel Maasland

Sport en Spel Maasland is een driedaags evenement voor alle inwoners van Maasland waarvan de opbrengsten bestemd zijn voor goede doelen. Het thema is ‘Maaslanders maken zich sterk voor ontwikkelingswerk’.
www.sportenspel.org

stoelmassage westland

Stoelmassage bij Bedrijven en op Locatie